joi, 19 februarie 2009

ceva nou! INEDIT

Aseara am trait o experienta noua si destul de placuta spre surprindetea mea ....
Vrei sa vezi cum e sa iti circule sangele cu o rapiditate de neimaginat si sa fii prezent clipa de clipa intr-un univers cu totul si cu totul ireal, dar totusi prezent???? atunci, da fugulitza la cinematograf 3D si cu siguranta vei simti lucruri noi... as spune inedite.

Ca sa fie totul perfect, aseara am vizionat un film horror, in care un anume Harry (miner uitat de vremuri) era obsedat sa cioparteasca oameni... si uite asa, din cauza unui maniac traiesti constant frica uneltelor ce parca vin in cautarea ta... pusti indreptate spre tine, senzatii continuu de spaima teribila si AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! fara oprire se aude din toate colturile salii...... si mai sunt si sadicii care te sperie si mai rau crezand ca asa senzatia e maxima, si ca sa fie gluma perfecta vecinu' din spate decide ca e gazul sa te sperie cu o mana pusa pe tine... in clipa aceea realizezi ce inima slaba ai...... hmmmmmm, tare senzatia traita aseara!

Abia astept sa repet aceasta experienta, insa de data asta vreau un film cu fluturi ... sa alerg pe un taram mai vesel si plin de culoare......
Cat de usor te poti transpune intr-un alt univers, pret de cateva minute bune, doar prin simplul gest de a te uita prin niste ochelari rosii, care te fac sa pari un bazoi urat ... :O) :O)

Haios, inovativ si usor de digerat!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ganduri ... bune/rele